Massief houten radiatorombouw

Wij geven uw radiator een nieuw leven met een op maat gemaakte houten radiatorombouw. Onze oplossingen zijn niet alleen echte eyecatchers, maar voegen ook praktische waarde toe aan uw leefruimte. Of uw stijl nu modern of klassiek is, onze radiatorombouwen passen naadloos in elk interieur. Op zoek naar de jaren 30 stijl? Vertel ons meer over uw plannen en hoe u uw radiator voor zich ziet!

Maatwerk opties

Wijdeco biedt meerdere houtsoorten, van klassiek eiken tot modern grenen, zodat u de perfecte match voor uw interieur kunt vinden. U kunt ook kiezen uit verschillende afwerkingen en designstijlen om uw radiatorombouw uniek te maken.

De voordelen van een op maat gemaakt houten radiatorombouw

  1. Esthetische verbetering: Een houten radiatorombouw verbergt radiatoren op een stijlvolle manier, waardoor de ruimte een aangenamere en samenhangende uitstraling krijgt.
  2. Extra opbergruimte: Afhankelijk van het ontwerp kan de ombouw extra opbergruimte of een displayruimte bieden.
  3. Warmteverdeling: De ombouw kan helpen bij het efficiënt verdelen van de warmte in de kamer.
  4. Veiligheid: Het biedt een beschermende barrière tussen de hete radiator en huisbewoners, vooral belangrijk voor gezinnen met kleine kinderen.
  5. Aanpasbaarheid: Maatwerk zorgt ervoor dat de ombouw perfect past bij uw specifieke radiatoren en interieurdesign.

Wat kost een radiatorombouw op maat?

Een Wijdeco radiatorombouw is origineel en altijd op maat gemaakt naar uw persoonlijke wensen en situatie. De kosten zijn:

  • Compleet opmaat gemaakt vanaf € 650,- p/m¹
  • Spuiten RAL9016 grondlak wit € 45,- p/m¹
  • Bezorgen vanaf € 60,-
Vraag naar de mogelijkheden