Wat is lambrisering? 

Een lambrisering is een klassieke vorm van wandbekleding die weer helemaal terug in de interieurwereld is. Deze techniek, waarbij een deel van de muur bekleed wordt met hout, is verre van achterhaald. Integendeel, moderne toepassingen hebben lambrisering getransformeerd tot een veelzijdige en aantrekkelijke optie om elke ruimte in huis een frisse uitstraling te geven.

Lambrisering landelijk – creëer een warme sfeer

Zoekt u naar een landelijke lambrisering? Onze houten lambriseringen zijn de perfecte keuze om een warme, landelijke sfeer in uw woning te brengen. Ze combineren moeiteloos traditionele charme met moderne finesse. Of u nu kiest voor een subtiele bekleding of een opvallende feature muur, onze lambriseringen voegen karakter en gezelligheid toe aan elke ruimte.

Op maat gemaakte houten lambrisering voor elk interieur

De charme van houten lambrisering ligt in het maatwerk. Wij leveren geen standaard panelen, maar creëren lambrisering die precies past bij uw wanden, van deur tot hoek of van deur tot raam. Met gelijke stijlen en panelen zorgen we voor een harmonieuze en uitgebalanceerde uitstraling. Of u nu een landelijke of klassieke sfeer wilt, onze houten lambriseringen verrijken uw interieur met een vleugje elegantie.

Hoe lang zijn de lambrisering panelen? 

Onze lambrisering panelen kunnen tot 6 meter lang in onze fabriek worden geprefabriceerd. Dit zorgt voor een naadloze montage zonder zichtbare overgangen tussen verschillende platen. De panelen zijn ontworpen voor een eenvoudige en snelle installatie, wat betekent dat u snel kunt genieten van uw vernieuwde ruimte.

Vraag naar de mogelijkheden