Uw expert in kamer en suite maatwerk

Bij Wijdeco zijn wij trots op onze expertise in het op maat maken van kamer en suite deuren en kasten. Onze jarenlange ervaring sinds 2005 stelt ons in staat om te voldoen aan een breed scala aan wensen, van het restaureren van kamer en suite onderdelen in historische panden tot het creëren van compleet nieuwe sets in jaren ’30 stijl voor nieuwbouwwoningen. Of het nu gaat om het sfeervol scheiden van voor- en achterkamer met stijlvolle suite deuren of het ontwerpen van bijpassende kasten, wij leveren vakwerk op maat.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stijl

De kasten voor uw kamer en suite worden vervaardigd uit 18 mm dik meerlaags populieren plaathout, gekozen voor zijn stabiliteit en duurzaamheid. Standaard worden onze schuifdeuren gemaakt van yellowpoplar met grenen, terwijl de kleinere meubeldeuren uit massief grenen zijn. Op verzoek kunnen we ook deuren in eiken of andere houtsoorten vervaardigen, volledig aangepast aan uw wensen en de stijl van uw woning.

Kamer en suite deuren (zonder kast)

Voor diegenen die de voorkeur geven aan enkel de kamer en suite deuren zonder de kasten, biedt Wijdeco een op maat gemaakte oplossing die past bij elke interieurstijl. Onze deuren zijn ontworpen om naadloos te integreren in uw bestaande ruimte, of het nu gaat om een historisch pand of een moderne woning. Deze deuren zijn niet alleen een stijlvolle scheiding tussen verschillende ruimtes, maar bieden ook praktische voordelen zoals geluidsisolatie en privacy. Met ons maatwerk zorgen wij ervoor dat de deuren perfect passen, soepel schuiven en een aanvulling zijn op de algehele sfeer van uw huis.

Prijzen en offertes voor maatwerk

Omdat elke kamer en suite uniek is, variëren de prijzen afhankelijk van uw specifieke wensen en de complexiteit van het project. Als indicatie, de prijzen voor een kamer en suite op maat liggen tussen € 8.000 en € 17.000. Voor een precieze offerte nodigen we u graag uit om uw ideeën met ons te delen, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die perfect past bij uw woning en stijl.

Vraag naar de mogelijkheden