Houtkopie en houten profielen op maat

Wijdeco biedt u een unieke service: naast het assortiment aan exclusieve producten kunt u een model aanleveren voor de reproductie van houten profielen. Als u specifieke houten profielen nodig heeft die niet meer verkrijgbaar zijn bij de houthandel, kan Wijdeco deze voor u namaken. Deze service zorgt ervoor dat u altijd de juiste profielen kunt krijgen, zelfs als ze nergens anders meer te vinden zijn.

Houten profiel

Werk vanuit onze eigen slijperij

Onze werkplaats bevindt zich in Kampen. Alles wat wij leveren wordt hier gemaakt. Wijdeco heeft inmiddels voor vele panden in Nederland reproducties gemaakt die niet van origineel te onderscheiden zijn. U levert bijvoorbeeld een stukje materiaal aan per post of een schets op papier of per mail. Na ontvangst wordt er eerst gekeken of wij deze profielen kunnen reproduceren met freesmessen uit ons archief. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen freesmessen op maat geslepen worden. Op deze manier is alles mogelijk.

Exacte kopie van uw oude originele houten lijsten

Houten profielen op maat namaken

Wijdeco maakt van uw bestaand model een exacte kopie of een benadering hiervan. Of het nu gaat om een deurlijst, raamlijst, gootklos, kraallijst of andere authentieke houten elementen.
Wanneer we een vergelijkbaar model gemaakt hebben, en u vindt dit goed genoeg, dan kunt u de aanmaakkosten van nieuwe houten profielen besparen. De aanmaakkosten voor een geheel nieuw model beginnen bij € 149,- incl. btw.

Ons archief: voor reproductie aangeboden

Ons enorme archief van sinds 2005 heeft een keur aan originele modellen uit vervlogen tijden. Op de foto’s ziet u slechts een klein deel van het archief. Het archief is vrij te zien bij ons in Kampen.

Maatwerk deuromlijsting

maatwerk deurlijsten bij Wijdeco

Wijdeco kan uw bestaande houten profielen kopiëren voor reproductie, stuur eens een plaatje of tekening van uw bestaande profielen.

Houten profielen op maat laten maken

Ook zijn houten profiellijsten en andere soorten lijsten op maat een mogelijkheid bij Wijdeco. In het geval dat u zelf niet beschikt over een origineel, kunnen wij ook een ontwerp voor u maken. Wij verwerken uw wensen in een geheel nieuw hout profiel.

Waarom Wijdeco voor uw houten profielen?

✔ Eigen werkplaats in Kampen
✔ Authentiek vakmanschap
✔ Eigen spuiterij
✔ Passie voor oude profielen
✔ Persoonlijke service

Vraag naar de mogelijkheden
Overzicht van lijsten reproductie houtkopie