Reproductie van houten architravenlijsten, lijsten, profielen en andere elementen.

Naast onze exclusieve producten, biedt Wijdeco u de mogelijkheid een model aan te bieden voor reproductie. Profielen die u niet meer kunt vinden bij een houthandel kunnen wij namaken.

Wijdeco heeft inmiddels voor vele panden in Nederland reproducties gemaakt die niet van origineel te onderscheiden zijn. U levert bijvoorbeeld een stukje materiaal aan per post of een schets op papier of per mail. Na ontvangst wordt er eerst gekeken of wij deze profielen kunnen reproduceren met freesmessen uit ons archief. Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen freesmessen op maat geslepen worden. Op deze manier is alles mogelijk.

Exacte kopie van uw oude originele lijsten

Wijdeco maakt van uw bestaand model een exacte kopie of een benadering hiervan. Of het nu gaat om een deurlijst, raamlijst, gootklos, kraallijst of andere authentieke houten elementen.
Wanneer we een vergelijkbaar model gemaakt hebben, en u vindt dit goed genoeg, dan kunt u de aanmaakkosten van nieuwe houten profielen besparen. De aanmaakkosten voor een geheel nieuw model beginnen bij € 149,- incl. btw.

Voor reproductie aangeboden

Ons enorme archief van sinds 2005 heeft een keur aan originele modellen uit vervlogen tijden. Dit is slechts een klein deel van het archief.

Maatwerk deuromlijsting

Wijdeco kan uw bestaande houten profielen kopiëren voor reproductie, stuur eens een plaatje of tekening van uw bestaande profielen.

Maatwerklijsten

Ook zijn houten profiellijsten en andere soorten lijsten op maat een mogelijkheid bij Wijdeco. In het geval dat u zelf niet beschikt over een origineel, kunnen wij ook een ontwerp voor u maken. Wij verwerken uw wensen in een geheel nieuw hout profiel.

Vraag naar de mogelijkheden