Houten keukens op maat: Realiseer uw droomkeuken

Houten keukens zijn er in vele vormen en stijlen. Bij Wijdeco specialiseren we ons in het op maat maken van uw ideale houten keuken. Of u nu een voorkeur heeft voor een nostalgische look of een strak, modern design, wij zorgen ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Ontdek de diversiteit in stijl en design

Onze houten keukens variëren van zacht en subtiel tot robuust en stoer. Deze diversiteit wordt bereikt door zorgvuldige keuzes in kleur, houtsoort en de combinatie met andere keukenelementen zoals kastbeslag en aanrechtbladen.

Maatwerk in elke detail

Uw houten keuken wordt volledig naar wens ontworpen en bij u thuis geplaatst. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de opstelling en afwerking, zodat elke keuken uniek en perfect afgestemd is op uw behoeften en stijl.

Prijsindicatie en mogelijkheden

We begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we geen standaardprijzen. Ter indicatie: een gemiddelde houten keuken van 4,5 meter is beschikbaar vanaf € 16.000,-, inclusief montage maar exclusief werkblad (vanaf € 3.500,-), apparatuur en installatie. Voor een gedetailleerde offerte nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. (kijk eens bij inbouw.nl).

Zet nu de eerste stap naar een droomkeuken

Of bekijk ons portfolio

Veelgestelde vragen over uw houten keuken op maat

Hoe lang duurt het proces van ontwerp tot installatie?

Het volledige proces van ontwerp tot installatie varieert, maar gemiddeld duurt dit ongeveer 8 tot 12 weken. Dit is inclusief het bespreken van uw wensen, het ontwerpen, vervaardigen en het installeren van uw keuken. We houden u tijdens elke fase van het proces op de hoogte.

Kan ik mijn bestaande keukenapparatuur in de nieuwe keuken integreren?

Ja, wij kunnen uw bestaande keukenapparatuur integreren in het ontwerp van uw nieuwe houten keuken. Tijdens het ontwerpproces bespreken we de maten en specificaties van uw apparatuur om ervoor te zorgen dat alles naadloos past.

Bieden jullie ook garantie op de keukens?

Zeker, bij Wijdeco bieden wij een garantie van 5 jaar op alle houten keukens. Deze garantie omvat zowel het materiaal als de installatie, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe keuken.