Hoge plinten van hout

Met hoge plinten van Wijdeco geef je jouw woning of pand een unieke uitstraling. Deze zijn uniek omdat het kopieën zijn van originele modellen uit authentieke panden die gerenoveerd zijn met onze houten vloerplinten en plafond plinten. De hoogte van de muurplint is vaak enorm bepalend voor de sfeer die je een woning mee geeft. Dit kan van strak en modern tot authentiek in jaren 30 stijl. Houten hoge plint

Hoe hoog is een hoge plint?

De standaard afmeting van hoge plinten zijn 14 cm hoog en 2 cm dik. In onze plinten webshop vind je de meest gangbare plinten echter maatwerk is bij ons standaard dus een plint in een andere hoogte of profiel is meestal zonder extra productiekosten te bestellen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Dwarsdoorsnede van de 14 cm hoge plint

Van welk materiaal zijn de hoge plinten gemaakt?

De houten muurplinten zijn van massief grenen hout gemaakt. Het grenen plinten zijn vrijwel noestvrij, dit in tegenstelling van vuren hout. Een ander voordeel van hoge grenen plinten is dat deze niet kromtrekken of hol of bol gaan staan. Ook zijn grenen plinten veel beter af te werken dan MDF plinten. Daarnaast geven grenen plinten een veel mooiere uitstraling dan MDF plinten wanneer deze strak in de verf staan.

Hoge witte plinten in de grondverf ral 9016

Voor extra bescherming adviseren wij om hoge plinten in wit ral 9016 in grondverf mee te laten spuiten. Dit scheelt namelijk enorm veel tijd en geld als je dit vergelijkt met de hoeveelheid verf en tijd die je kwijt bent als je plinten zelf in de grondverf gaat zetten. De meest gangbare grondverf is wit Ral 9016, bekend als de kleur krijtwit.

We kunnen deze plinten ook in een houtkleur behouden met een blanke lak. Op zoek naar bijvoorbeeld hoge zwarte plinten? Dat kan natuurlijk ook. Vermeld dit dan aan het eind van het bestelproces bij “notities over je bestelling”. Onze klantenservice neemt dan contact met jouw op om eventuele mutaties in de bestelling door te spreken.

Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 9,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties