Grenen plinten bestellen in naturel of wit gegrond

Grenen plinten gemaakt van pijnboomhoutVloerplinten zijn in verschillende houtsoorten verkrijgbaar, echter de meest verkochte zijn grenen plinten. Het voordeel hiervan is ten eerste dat het hout nagenoeg vrij is van noesten en daardoor goed te bewerken tot een mooie grenen plint. Standaard maken wij de grenen plinten 14 cm hoog en 2 cm dik in een handelslengte van 4,20 meter. Desgewenst kunnen wij bijna altijd zonder meerprijs kleinere afmetingen maken. Voor grote maten kunt u een prijsopgave vragen bij onze klantenservice.

 

 

Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 9,50 per meter
Kies opties
Kies opties

 

Kies de juiste soort houten plint

Er zijn verschillende soorten plinten. De meest voorkomende soorten plinten zijn de MDF plint, de vuren plint en de grenen plint. De voordelen van een grenen vloerplint ten op zichtte van een MDF plint is ten eerste dat deze veel meer uitstraling geeft aan uw woning. Met een MDF plint komt het geheel vaak wat kil, strak en steriel over. Dit komt voornamelijk dat geschilderde grenen plinten hun subtiele houtstructuur behouden.  Ten tweede is de grenen houten plint beter bewerkbaar waardoor het in de afwerking net even wat mooier afgewerkt is. Ten derde is de grenen plint goedkoper dan de hardhouten vuren plint en splintert ook veel minder snel.

 

Modellen grenen plinten

Grenen plint gegrond in ral 9016Via de webshop verkoopt Wijdeco standaard vijf modellen van plinten. Dit zijn voornamelijk de klassieke plinten, jaren, 20, jaren 30, jaren 40 en jaren 50 plinten. Met onze houtbewerkingsmachines kunnen wij elk model plint draaien. Heeft u een bestaande plint die u wilt laten dupliceren? Stuur dan een foto via de mail of whatsapp en binnen een dag ontvangt u een prijsopgave voor het kopiëren van een grenen plint. Wanneer u akkoord gaat, kunt u de plint kopen en nemen wij deze in productie!

Hier vindt u meer informatie over onze houten plinten, plafond plinten en hoge plinten.

Levertijd grenen plinten

Het model Becus is een prachtige grenen plint die veel verkocht wordt in authentiek woningen en panden uit de 18e en 19e eeuw. Deze vloerplint is uit voorraad leverbaar en wordt binnen twee werkdagen aan huis bezorgd. Overige modellen worden voor u speciaal op maat gemaakt. De levertijd van deze grenenplinten bedraagt maximaal 7 dagen. Indien u haast met de bestelling heeft vragen we u contact op te nemen met onze klantenservice. Vaak is het mogelijk om uw order dan naar voren te halen.

Waar moet je op letten bij de hoogte van plinten?

De meeste huishoudens kiezen vaak voor plafondplinten van ongeveer 9 tot 12 centimeter hoog. Het hangt vooral af van hoe hoog je plafond is en hoe groot je woonkamer is. Een veelgehoorde tip is: “Bij een hoog plafond passen hogere plinten.” Bovendien kunnen hoge plinten je vloer meestal beter laten uitkomen.