Toont alle 5 resultaten

Vloerplinten

Massief houten vloerplinten zijn te bestellen in vuren en nagenoeg noestvrij grenen. De plinten voor de vloer geven een extra beleving aan de ruimte. De brede plinten zijn een mooie afwerking bij de vloer.
Deze natuurlijke houtsoorten geven plinten veel meer uitstraling en sfeer dan de goedkope gladde MDF plint.
Uit voorraad leverbaar is de plint model Beccus voorzien van een papegaaibekprofiel. Dit is een echte hardloper die veel verkocht wordt voor woningen uit de 18e en 19e eeuw. Overige modellen worden voor u op maat gemaakt en zijn binnen 7 werkdagen leverbaar.  Wij adviseren de plinten in grondlak RAL9016 mee te laten spuiten. Dit geeft garantie tegen kromtrekken en bespaart u veel tijd aan schilderwerk.

Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 9,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties
Vanaf € 10,50 per meter
Kies opties
Kies opties

Moderne vloerplinten

Hoge plinten op laminaat brengen sfeer in de ruimte. De plinten op de muur laat de vloer samenkomen met de muur, wat resulteert in een prachtig geheel. De brede plinten vallen tegenwoordig weer onder de categorie moderne plinten, maar zijn eigenlijk een trend uit de jaren '30. Destijds werden hoge plinten op de muur zeer vaak gebruikt. De klassieke trend heeft dus een terugkeer gemaakt!

Vloerplinten bevestigen

Het eenvoudigste en het mooiste is om de vloerplinten te bevestigen met montagelijm. Zorg ervoor dat de oppervlakten vuil- en stofvrij zijn. Je kunt plinten aan de muur ook bevestigen met spijkers. Plaats de op maat gesneden plinten tegen de muur en sla ze stevig vast met een paar gerichte slagen van de hamer. Let daarbij op een gelijkmatige afstand tussen de spijkers. Als alternatief kun je de plinten vastzetten met plintclips.

Andere hoogte of model vloerplint?

Maatwerk is bij ons standaard, het produceren van plinten op maat met een andere maat of model is daarom geen probleem. Stuur een mail naar onze klantenservice en binnen een dag ontvangt u van ons een prijsopgave.