Toont alle 2 resultaten

Massief houten vensterbank

De massief houten vensterbanken van Wijdeco zijn kopieën van originele modellen. Deze komen uit een tijd dat zitten in het venster niet meer nodig was en de vensterbank vooral decoratief werd gebruikt. Tegenwoordig wordt er bijna geen huis meer opgeleverd met vergelijkbare houten vensterbanken, waardoor we veel franje maar ook vakmanschap en kennis kwijtgeraakt zijn. Wijdeco maakt het mogelijk dat oude panden gerestaureerd kunnen worden met gebruik van authentieke materialen. Ook een nieuwere woning kan meer sfeer krijgen met een authentieke vensterbank.


Vensterbank op maat laten maken

Maatwerk is bij ons standaard, dit betekend dat elke vensterbank speciaal voor u op maat wordt gemaakt. De prijs van een op maat gemaakte houten vensterbank ziet u onder de afbeelding van de vensterbank staan. Echter hanteren wij een heel interessante staffelkorting voor de vernsterbanken; hoe meer meters u afneemt hoe hoger de korting. De vensterbanken in onze webshop zijn van grenen hout gemaakt. Indien u bijvoorbeeld een eiken vensterbank wilt laten maken  dan is dat geen probleem. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, vaak ontvangt u dan dezelfde dag nog een offerte.

Vensterbank reproductie

Wijdeco kan uw bestaande profielen kopiëren voor reproductie, stuur eens een plaatje of tekening van uw bestaande profielen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte