Toont alle 2 resultaten

Originele houten vensterbanken

De massief houten vensterbanken van Wijdeco zijn kopieën van originele modellen. Deze komen uit een tijd dat zitten in het venster niet meer nodig was en de vensterbank vooral decoratief werd gebruikt. Tegenwoordig wordt er bijna geen huis meer opgeleverd met vergelijkbare houten vensterbanken, waardoor we veel franje maar ook vakmanschap en kennis kwijtgeraakt zijn. Wijdeco maakt het mogelijk dat oude panden gerestaureerd kunnen worden met gebruik van authentieke materialen. Dit betekent dat wij de houten vensterbank op maat maken. Ook een nieuwere woning kan meer sfeer krijgen met een authentieke vensterbank.


Vensterbank op maat laten maken

Maatwerk is bij ons standaard, dit betekent dat elke vensterbank speciaal voor u op maat wordt gemaakt. De prijs van een op maat gemaakte houten vensterbank ziet u onder de afbeelding van de vensterbank staan.

Eiken vensterbank laten maken

Zoekt u specifiek naar een eiken vensterbank? De vensterbanken in onze webshop zijn van grenen hout gemaakt. Indien u bijvoorbeeld een eiken vensterbank wilt laten maken  dan is dat geen probleem. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, vaak ontvangt u dan dezelfde dag nog een offerte. Een eikenhouten vensterbank is ook een prachtig type vensterbank, doordat het hout zeer stevig is gaat het lang mee en beschadigd het niet snel. Daarnaast is ook een eikenhouten vensterbank zeer duurzaam.

Vensterbank reproductie

Wijdeco kan uw bestaande houten profielen kopiëren voor reproductie , stuur eens een plaatje of tekening van uw bestaande hout profielen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte

Radiator onder uw vensterbank?

Heeft u een radiator onder uw vensterbank hangen, dan kan het mooi zijn om een combinatie te maken van een vensterbank met een radiator ombouw. Dit heeft een chique uitstraling en zorgt bijvoorbeeld voor een mooie display ruimte. Kijk voor de mogelijkheden eens op de radiator ombouw op maat pagina.