Toont alle 8 resultaten

Deurlijsten van hout

Wijdeco maakt authentieke houten deurlijsten en houten raamlijsten ook wel architraven, belegstukken, koplatten of chambranten genoemd. Met een deurlijst of raamlijst krijgt de deur of het raam een mooie afwerking en uitstraling. Onderaan, aansluitend op de vloerplint is de neut die de lijst beschermt. De deurlijsten zijn van massief hout en geschikt voor alle deur- en raamkozijnen.

Onze producten zijn veelal voorradig in witte grondverf RAL9016, dit scheelt u tijd en zorgt voor het stabiel blijven van de materialen.


Deurlijsten geschikt voor kozijnen en opdekkozijnen

Wijdeco raam- en deurlijsten zijn geschikt voor alle kozijnen, ook opdekkozijnen van hout of metaal. Waar nodig kunnen er losse permanente vullatten geleverd worden uit hetzelfde materiaal als de lijsten. Stuur hiervoor een mailtje waarin u de benodigde hoeveelheden en diktematen van de vullatten vermeldt.

Houten sierlijsten voor op deuren

Houten sierlijsten geven een visuele toevoeging aan je deuren. De afwerking aan de deur zorgt voor een compleet effect. Sierlijsten voor op deuren maken je woning helemaal af en geven een extra dimensie in de sfeerbeleving van de woning. Onze houten sierlijsten zijn gemaakt van massief hout, wat bijdraagt aan duurzaamheid en daarbij een natuurlijke en warme uitstraling geeft.

Oude deurlijsten voor renovatie

Bij het renoveren heeft u een specifieke vorm of maat deurlijst nodig. Wij leveren voor elke situatie een geschikte architraaf of deurlijst. Met geavanceerde apparatuur gecombineerd met vakmanschap kopiëren wij bestaande profielen van oude houten deurlijsten. Op deze manier behoudt u de eenheid en stijl van u oude woning. De kosten van op maat gemaakte deurlijsten vallen vaak enorm mee ten op zichtte van de bestaande deurlijsten die in de shop te bestellen zijn. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf stuurt u een foto met de afmetingen van de deurlijsten via de mail of Whatsapp .

Standaard deurlijsten

In de webshop vindt u gangbare houten deurlijsten die het meest toegepast worden in de renovatie en nieuwbouw. Bij het bestellen kiest u voor complete sets of losse lengtes. Specifieke wensen geeft u aan bij het eind van het bestelproces in het veld opmerkingen. Na ontvangst van betaling wordt de order direct in gang gezet. De meeste houten raamlijsten zijn op voorraad en worden binnen 2 a 3 dagen aan huis geleverd.