Architraven & Deurlijsten bestellen van massief hout.

Wijdeco maakt mooie authentieke houten deurlijsten en raamlijsten ook wel architraven, belegstukken, koplatten of chambranten genoemd. Met een deurlijst of raamlijst krijgt een deur of het raam een mooie afwerking en uitstraling, mooi afgewerkt met de neut onderaan op de vloer voor bescherming van de profiellijst en perfecte aansluiting met de vloerplint. De deurlijsten zijn van massief hout, dus geen MDF-deurlijsten en raamlijsten. Wijdeco houten raamlijsten en deurlijsten zijn geschikt voor alle deurkozijnen en raamkozijnen ook opdek deurkozijnen van hout en metaal, hierbij kunnen er losse permanente vullatten geleverd worden uit hetzelfde materiaal als de lijsten, stuur hiervoor een mailtje met  benodigde hoeveelheden en diktemaat van deze vullatten.

Wij leveren maatwerk en kunnen daardoor voor elke situatie een geschikte architraaf en deurlijst leveren ook in andere houtsoorten. De lijsten in de shop zijn kopieën van originele modellen uit vervlogen tijden. Deurlijsten & architraven bestellen doet u hier in de shop of voor maatwerk (b.v. een kopie van uw origineel) per mail naar info@wijdeco.nl zie hiervoor ook onze houtkopie pagina

Onze producten zijn voorradig in witte grondverf ral 9016, dit scheelt u tijd en geeft u de garantie op het stabiel blijven van de materialen.